12 Temmuz 2010 Pazartesi

Ezel 30.Bölüm Full İzle

Ezel 30.Bölüm izle,Ezel 30.Bölüm full izle,Ezel 30.Bölüm indirmeden izle,Ezel 30.Bölüm online izle,Ezel 30.Bölüm seyret,Ezel 30.Bölüm online seyret,Ezel son bölüm izle,Ezel 30.Bölüm full seyret,Ezel 30.Bölüm indir,Ezel 31.Bölüm Fragmanı, Ezel Son Bölüm İzle

Ezel 30. bölümde beklenmedik şeyler olur ve kerpeten ali ezel tedavi gördüğü hastaneye gider ve araştırmalarına başlar. Bu arada ceza evinden kaçan cengiz ise yine mert'e sığınmıştır. Kerpeten ali ve hastanenin en eski çalışanlarından hemşire bir oda da iken birden ezel içeri girer ve kerpeten ali ile hesaplaşmaya başlar. Ezel tam aliyi kendisinin ömer olduğuna ikna edecekken birden kapı önünde silah sesleri duyulur ve kamil yaralanır.

Ezelin tüm ısrarları üzerine kamil silahı ezel'e vermez. Ali dışarıyı kontrol etmek için dışarı çıkar ve snipper silahı ile hedefte olduğunu farkeder. Dizinin gizli karakteri çakır gözlü şapkalı adam aliyi ramiz karaeski'yi öldümesi için kendileri ile çalışmasını söyler. Şapkalı adam kamil ve ezelin bulunduğu odaya gaz bombası atar ve kamili vurur. Ne yazık ki; dizinin sevimli ve sağlam karakteri olan kamil diziden ayrılır.

Dışarıya çıkan ezel, alinin vurulduğunun farkında değildir ve şapkalı adam ile ali karşı kaşıya gelir ve alide onu yaralar ama bir süpriz vardır. Alinin kurşunu bitmiştir.

Ezel cebinden çıkardığı çakı bıçağını atar ve ali şapkalı adamı midesinden bıçaklar. Malesef kimsenin farkedemediği bir gerçek vardır. Kerpeten ali 3 kurşun yemiştir ve yarası oldukça ağırdır. Halen daha ezel'in ömer olmadığına ikna olmadığında arabaya inmez ve bunu sorgular. Ezel ile ali 1996 yılında bir iş görüşmesine gitmiştir. İş veren tarafından oldukça hakaretlere maruz kalan kerpeten ali, ezel'e madem sen ömer isen iş görüşmesindeki geçen olayları anlatması ister ve ali'yi bu sefer ikna eder.

Bakalım ezel 31. bölüm de kerpeten ali'yi aramızda görecekmiyiz. Yoksa o da kamil gibi diziden ayrılacakmı ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder